sobota 14. dubna 2012

Anime novinky Duben 2012

Hyouka - Vychází 23. dubna 2012
Oficiální stránka - www.kotenbu.com

Žánr - Slice-of-life, mystery
Info - Oreki Hotaro je vysokoškolák, který vždy jedná pasivně. Jednoho dne vstoupí do klubu Koten BU (Klubu klasické literatury), který mu doporučila jeho sestra.

Tam se setkává s Chitandou Eru, Fukube Satoshim a Ibarou Mayakou. Chitanda je rozvážná a klidná dívka, ale je to ztělesnění zvědavosti, která zničeho nic říká: "To mě zajímá (Watashi, Kininarimasu)." Fukube je  usměvavý chlapec s fantastickou pamětí, který si nic nevyvozuje na vlastní pěst. Ibara je malá dívka, která je přísná jak na sebe, tak na ostatní. Miluje Fukubeho, ale on si to nikdy nevšimne.

Začnou vyšetřovat případ, ke kterému došlo před 33 lety. Stopy tajemství jsou ukryty ve starých souborech bývalých členů klubu Koten. Soubory se nazývají "Hyouka".

AKB0048 - Vychází 29. dubna 2012
Oficiální stránka - www.akb0048.jp
Žánr - Idol
Info - Na počátku 21. století vypukla světová válka během meziplanetárních cestovních technologií. Životní prostředí je do značné míry zničené a lidstvo opuští Zemi, tím začíná hvězdný Kalendář 00.
Zábava a písně se staly silně omezovány a nakonec byly zakázány vzhledem k jejich síle ovlivňovat lidi, ale odvážná oblíbená skupina dává u partizánských představení do jména slavné činy z dřívějších dob kdy se zpívalo o trpkém konci země, AKB 48. Nelegální oživené jméno skupiny je AKB 0048

Zdroje - ©2012 Animeph, www.animelist.com.
PS: Omlouvám se za případné chyby u překladu infa :) a děkuji všem co mi s tím pomáhali :)

Žádné komentáře:

Okomentovat