sobota 7. dubna 2012

Kapitolovky

Čiči

Fanfiction na Bleach, Pár Grimmjow/Ichigo. Ichigo jako malý potká v parku zvláštní kočku, kterou si po dvou letech zamiluje, ale nikdo jiný ji nevidí. Když se ale společně musí rozloučit, na ten dlouhý čas na sebe zapomenou, až když nastane den jejich boje, jejich mysle se konečně rozvzpomenou.

Smrtka a jiné příšery (v lepším světle)

Tento originální cyklus zahrnuje několik povídek, které vypráví o nadpřiřozených bytostech v lepším světle, než jej uvádí jiní autoři. A ne všechno musí vždycky končit šťastně, přece jen někteří Démoni žít šťastně nebudou. Povídka se skládá z Useků Smrt, Cháron, Démon, Ďábel, připravuje se část Krysař :)
Ďábel I., Ďábel II., Ďábel III., Ďábel IV., Ďábel V.

V zajetí smlouvy

Tento Originální cyklus vypráví o mladíkovi Lavrencovi, který se na rok upíše Ďáblovi, aby vykoupil duši svojí milované Jozefky, ale osud jak víme je mnohdy nevyzpytatelný. Cyklus je rozhodně +18, ze začátku nechtěný sex, znásilnění..xDD 
Kapitola I., Kapitola II., Kapitola III., Kapitola IV., Kapitola V., Kapitola VI., Kapitola VII., -(Rozepsáno)

Zmijozelova pouta

Fandom Harryho Pottera, tato povídka je zaměřena na pár Salazar Zmijozel/Harry Potter. Jednoho dne Harry najde v knihovně v Bradavicích knihu psanou hadím jazykem. Experimentuje s nimi a dostává se do minulosti, kde se setkává se čtyřmi zakladateli Bradavic. Zatím co se jej snaží dostat do jeho doby, Harry zažívá mnoho dobrodružství a sbližuje se s odtažitým Salazarem. V povídce se objevují smyšlené postavy. Jakákoliv souvislost s živými či mrtvými osobami je čistě náhodná. Nepopisuje žádnou skutečnou událost.
Povídka psaná ve zcela novém rozměru chápaní, zcela nová realita.
PS: Snaží se brát v potaz časový paradox, pokud se to nepovedlo, tak je nám to jedno :)
Kapitola I., Kapitola II., Kapitola III., Kapitola IV., Kapitola V., Kapitola VI., - (Rozepsáno)


Žádné komentáře:

Okomentovat